کدورت چیست و چرا اندازه گیری می شود ؟

 

کدورت همان میزان ابری شدن ابری می باشد. هرچه کدورت بیشتر باشد میزان ابری شدن بالاتر می شود و بالعکس.

کدورت توسط جامدات سوسپانس شده که فتوپلانکتون ها ایجتاد می کنند به وجود می آید.

کدورت از این نظر حائز اهمیت است که مقدار مصرف بالای آن در آب نوشیدنی باعث مبتلا شدن انسان به بیماریهای گوارشی می شود.

کدورت بالا در آب رودخانه ها و دریاچه ها باعث جلوگیری از رسیدن نور به عمق آب می شود و در نتیجه باعث تولید و رشد گیاهان جلبکی ولجنی شده و نهایتا در رشد ماهیها و سخت پوستان تاثیر می گذارد.

کدورت در نوشیدنی های الکلی نیز بر بو و طعم آن اثر می گذارد.

نور ساطع شده از چشمه نور عدسی عبور می کند و نور مقداری از نمونه عبور کرده و مقداری پراکنده می شود. هرچه نور عبوری بیشتر از نور پراکنده باشد کدورت کمتر است.

 

مترجم : لیلا صفری

منبع : Hanna Instruments

تلفن : 02122799056 و 22799065

فاکس : 021-22799073

www.sa-aria.com

 

 


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

بتا 2 مطلب اختصاصی املاک توقف خرید فروش رهن اجاره Dalma رزین آنیونی بیمه دولتی در ارومیه Jeff دانلود برنامه هاي گرافيکي Brian دارک آفیس